2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی نیس شیشه رو خم کن تا کپک خارج بشه حتی یه مقدار بیشتر باقیشو میتونی استفاده کنی

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
میگه کپک توی یه ظرفی باشه ، کل ظرف خراب دیگه

نوچ عزیزم من یادمه همیشه مادربزرگم اینکارو میکرد برا آبغوره و میگف آبغوره بعد مدتی کپک میزنه

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم

من مامانم اینکارو میکنه از این توری نازک ها رو سه لا میندازه آبغوره رو از توش رد میکنه کپک ها میمونن تو توری بعد میریزه تو شیشه . کپک ها جدا بشه مشکلی نداره عزیزم اون کپک ها به خاطر اکسیژن هست که وارد شیشه شده 

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!