2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست بیاین

76 بازدید | 9 پست

یکی نیس به من کمک کنه..شوهر از نظر اخلاق رفتار همه چیش یه مدت عوض شده نمیدونم چرا.از وقتی شغلش عوض کرد وما وضع خیلی کم که عروسی خودش گرفت عقد خودش انگار از من خسته شده دیگه مثل قبلنا به من اهمیت نمیده مثلا انگار براش مهم نیسم.وناراحتی منم براش مهم نیس.با یه سری ادمای سن بالا سرکار میگیرده رفتاراش فرق کرده زود عصبانی میشه اون صبح میره شب میاد یکساله اینجور شده من باید چیکار کنم میگم یه مدت برم خونه مامانم نمیدونم چیکار کنم ؟

نه اصلا نری خونه مامانت . سعی کن فضای خونه رو شاد کنی  تا کم کم جذب بشه .... امتحان کن خیلی تاثیر داره وقتی میاد اصن انگار ن انگار ک اون عوض شده تو خودت باش.

✨خدایا امیدم توئی✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه؟؟

دیگه چه چیزایی باعث شده شوهرت تازگیا ب این چیزا روی بیاره توی یک کاغذ بنویس .  و هروز سعی کن اونکارارو ک میکردی رو انجام ندی . ن اینکه  وقتی میاد مثل مجسمه هیچی نگی . بزار یکم بگذره  بعد واسش یکم چایی . تنقلات . چیزایی ک دوست داره بیار . ب زور نگی بخور . تو و بچت بشینید کنارش شما ک مشغول باشید اونم کم کم جذب میشه.  اگر شبا دیر میا  حتی ۳ صبح میاد اونجا خودتو کنترل کن دادو بیداد نکنی ک کار خرابه ....

✨خدایا امیدم توئی✨
دیگه چه چیزایی باعث شده شوهرت تازگیا ب این چیزا روی بیاره توی یک کاغذ بنویس .  و هروز سعی کن او ...

یه چیز دیگه بد موقع عصابنیت خیلی توهین به خونوادم میکنه منم گریه میکنم

یه چیز دیگه بد موقع عصابنیت خیلی توهین به خونوادم میکنه منم گریه میکنم

خب موقع عصبانیت که نمیگن قوربونت بشم . همینحوریه مخصوصا مردا . تو چشم پوشی کن تو درست بشی اونم کم کم جذب خونه میشه  مطمُن باش . اصلا نا امید نشو 

✨خدایا امیدم توئی✨