2777
2789

زنی که سیاست نداره

زرنگ نیست 

همه چیو به نفع خودش نمیتونه تموم کنه 

ولخرجه( خرج کردن خوبه اما باید هنر خرج کردن داشته باشیم یجوری خرج کنیم که همه کیف کنن) 

از هر انگشتش یه هنر نمیریزه( نریزه هم مهم نیستا باید یه جوری باشه که همه فکر کنن میریزه) 

و نمیتونه با حرف زدن مردو جمع کنه

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

تعریف مردا از زن زندگی زنیه که همیشه خدا آماده به خدمت از هر جهت (کارای خونه، غذا، رابطه و...) 

که خب من با کمال میل نیستم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براووو😁👌🏻

والا بخدا گفتم تو فقط از مرد بودن نر بودنشو ب ارث بردی،خوش گذرونیاشو میره بادخترایه دیگه سگ بودنشو برامن میاره،اوایل حتی کفشاشم برق مینداختم بعدفهمیدم اینهمه بهش میرسیدم اونم باتیپ تمیز میرفته پی خوش گذرونیش منم دیگه بهش اهمیت نمیدم 🙁🙁🙁

همسرم

بهش بگو از چه نظر نیستم ب حرف بچه ها گوش نکن اگر بهت همسرت گفته و زندگیتو دوست داری بپرس چه اشکالی در من میبینی ک اینو میگی ...بگو من زندگیمو باتو دوست دارم اگر عیبی در من میبینی بگو تار فعش کنم چون فقط خودم از پس این موضوع بر میام....عزیز هیچ چیز مثل درایت عقل و مدارا جواب نمیده عاقل باش اگر واقعا زندگیتو دوس داری و احساسی عمل نکن ...بچه های نی نی سایت فکر عاقبت زندگی تو نیستن برای همین  گاها نظرای صد من یه غاز میدن

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  
من دختر تحصیل کرده ایم. سر کار میرم. اشپزیمم خوبه. بعضی وقتا بیحوصله میشم از تمیز کردن هر روزم خوشم ...

خب بگو هفته ای یه بار یکی بیاد همه جا رو تمیز کنه 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
والا بخدا گفتم تو فقط از مرد بودن نر بودنشو ب ارث بردی،خوش گذرونیاشو میره بادخترایه دیگه سگ بودنشو ب ...

عجببب😑... دوست دختر گرفته بود؟ 

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
بهش بگو از چه نظر نیستم ب حرف بچه ها گوش نکن اگر بهت همسرت گفته و زندگیتو دوست داری بپرس چه اشکالی د ...

دیشب خوابم نمیبرد همش سرم توو گوشی بود. ناراحت شده. هر چند که بهم اعتماد داره. 

برات آرزوی لبخند میکنم. خدا جون کمکم کن.  
ولش کن بگو هرچی برا این زندگی کردم حرومت شه انشاالله

این حرفه درسته؟ چرا بدون تفکر نظر میدین ...خو اینو به شوهرش بگه ک روابطشون شکر اب تر میشه....

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  
من دختر تحصیل کرده ایم. سر کار میرم. اشپزیمم خوبه. بعضی وقتا بیحوصله میشم از تمیز کردن هر روزم خوشم ...

وای که چقدر پررو بگو نه که تو مرد زندگی هستی مرد زندگی بودی وقتی من شاغلم و با لطف تازه آشپزیم میکنم و تو بی درک تحمل میکنم یا کارای خونه میکردی یا خدمتکار میگرفتی خونه مرتب کنه

مرد زبون دراز متوقع باید بادش خالی کرد

اره 😑😑😑بهم گفت چرا کفشامو تمیزنکردی گفتم ازاین به بعد زیاد حرف بزنی لباساتم باید مامانت بشوره&nbs ...

چقدر مردا بی جنبن... ظرفیت محبتم ندارن😑😑 همین رویه بهتره.. 

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍