2777
2789

ماحتی برای خرید خوراکی و خواروبارم نمیریم همرو اینترنتی سفارش میدم میارن دم خونه تازه قبمتاشونم خیلی مناسب تره همشون تو جشنوارن . میارن منم ضدعفونی میکنم و خیالمم راحته .این ویروس خیلی خطرناکه به خدا یه لحظه غفلت کنی پشیمون میشی. راستی بچه ها از این سایت میخرم وسایلمو لینکشو میزارم براتون اگه از این لینک برید قیمتاش با تخفیف میاره براتون دیگه تو جشنواره هم هستن 

https://affstat.adro.co/click/f2647749-f3dc-4402-80b5-dfc88e6f9e2f

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه، موافقم، اینترنتی خرید کردن هم صرفه جویی تو وقته هم بیشتر میشه احساس امنیت و رعایت بهداشت کرد

به نظر منم تو این اوضاع فقط باید مراقب بود و بیرون نرفت تا میتونیم اینترنتی بخریم

والا من رفتم اسنپ مارکت قیمتا رو دیدم برگ ریزون شدم!

یک کیلو نیم سیب زمینی رو زده بود ۱۴هزار تومن

پیاز ۱۳ هزار تومن، گوجه ۱۶ هزار تومن، سیب زرد ۱۷ هزار تومن😐

تازه هزینه ارسالم میگیره

با رعایت نکات بهداشتی رفتم تره بار نیم ساعته خرید کردم برگشتم

والا من رفتم اسنپ مارکت قیمتا رو دیدم برگ ریزون شدم! یک کیلو نیم سیب زمینی رو زده بود ۱۴هزار تومن ...

اسنپ مارکت که معروفه به گرونی ولی من خدایی راضی بودم قیمتاش آف خورده بود.