2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول پر الکلش میکنم وقتی از بیرون میایم بعد هم با آب گرم و مایع میشورم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
اخه ویروساش کشته میشه؟ 😞 یکم الکل اینام بزنیم یا سرکه بنظرم بهتره

عزیزم هیچ ماسکی قابل شستشو نیست این یکی از تولید کنندگان ماسک تو تلوزیون گفت

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

ببخشیداستارترمنم یه سوال 

میوه وسبزی اگه ویروس داشته باشه باسرکه میره

اگه اره بهترین روشش چجوریه

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
عزیزم هیچ ماسکی قابل شستشو نیست این یکی از تولید کنندگان ماسک تو تلوزیون گفت

اخه رو ماسک نوشته قابل شستوشو .دستکش هم این پارچه ای ها فک نکنم یکبارمصرف باشن

ببخشیداستارترمنم یه سوال  میوه وسبزی اگه ویروس داشته باشه باسرکه میره اگه اره بهترین روشش ...

منکه یه چن دیقه تو اب وسرکه خیس میکنم .سعی میکنم چن روزم استفاده نکنم تو هوای ازاد یا یخچال میذارم دیگه نمیدونم میره یانه