2777
2789
ولی شوهرت تقلب کرده ها رفته رو بلندی😂😂 ولی معلومه ازت بلند تره کلا هیکلش قد بلند نشونش میده  ...

آره اون بلندى وايساده بودولى كلا من كنارش خيلى كوچولو بنظر ميام😂🥺

انقد بافتمو دوس داشتم ك ديگه زبون وا كرد گفت وا نميكنى بذار خودم وا شم لا مصب😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اون بلندى وايساده بودولى كلا من كنارش خيلى كوچولو بنظر ميام😂🥺 انقد بافتمو دوس داشتم ك دي ...

میگم‌که کلا مدل زوجیتون این شکله من که عاشق زوج های فیل فنجونیم خیلی بانمکن 🥺🥺♥️ نصیب خودم شه ایشالله 

ولی اره خدا نکنه منم از چیزی خوشم بیاد ول کنش نمیشم دیه🤦🏻‍♀️😂

خدایا ! اینجا و این جوری زندگی کردن ⏳تو سلیقه من نیست 😒یه فکری بکن ....!!!
مژه خوب و طبيعى بگير اصن كاشت نزن هرجا لازم شد بذار 

اره باید اینکارو بکنم مخصوصا توی دوران مدرسه مدیرمون خیلی سر مژه هام اذیتم میکنه با اینکه به شدت آسون گیره و سعی میکنه کاری به کارمون نداشته باشه ☹

خدایا ! اینجا و این جوری زندگی کردن ⏳تو سلیقه من نیست 😒یه فکری بکن ....!!!
میگم‌که کلا مدل زوجیتون این شکله من که عاشق زوج های فیل فنجونیم خیلی بانمکن 🥺🥺♥️ نصیب خودم شه ایشا ...

واى ايشالله ك أخلاق و شخصيت خوبيم داشته باشه و خيلى همو دوس داشته باشين

چقد حس خوب🥺  اصن بهتون نمیاد زن و شوهر باشین ..♡ عشق  از چهرهاتون میباره اخهه🥺🥺 ...

آرهههه همه تا ازدواج ميكنن ديدى چه جورى ميشن؟ما اصن تو خونمون نيست اون سبك..واسه همين مورد اذيت بسيار قرار ميگيريم بسيااار...