2777
2789

حدودا ۷ ماه به بعد میشینه.زودتر نیازی نیست کمکی کنی خودش به مرور و هروقت آمادگی داشته باشه انجام‌میده.توی مراحل رشدش نیازی نیست دخالتی کنی 

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید برا راه رفتنش هم نیاز نیست تمرین بدیم؟

والا پسر من ۱۳ ماهگی راه رفت .یهو هم دویید.تا قبل راه نمیرفت . دکترش گفت مراحل رشد بچه ها متفاوته و دخالت توی این مسائل ایجاد استرس میکنه.‌مگر در شرایط خاص

والا پسر من ۱۳ ماهگی راه رفت .یهو هم دویید.تا قبل راه نمیرفت . دکترش گفت مراحل رشد بچه ها متفاوته و ...

بچه من ۱۱ ماهشه ولی راه نمیره فقط میگیره و بلند میشه، همه میگن چون باهاش تمرین نمیکنی عقبه

بچه من ۱۱ ماهشه ولی راه نمیره فقط میگیره و بلند میشه، همه میگن چون باهاش تمرین نمیکنی عقبه

پسر منم اخر ماه یعنی ۲ هفته دیگه یک سالش میشه خیلی وقته دست میگیره بلند میشه یک هفته هم هست گاهی دستشو در حد ۱۰ ثانیه رها میکنه وایمیسته اما راه نمیره

نا ۱۵ ماه طبیعیه

خدايا خودت حافظ پسرم باش

نه جانم..۱۱ ماهگی دیر نیست اصلا.اتفاقا تازه کم کم داره وقتش میشه ....پسر من حتی یه بار هم زمین نخورد.دیر راه رفت ولی خیلی مسلط. با اینکه بچه دوستم زودتر راه افتاد ولی پسرم در عرض یه هفته از اون خیلی مسلط تر شد روی راه رفتن. و اینک گرمی بهش بده بدنش قوه بگیره راحت راه بیفته.نگران نباش.اگر بقیه مراحل رشدش به جاست پس این هم به زودی اتفاق میوفته