2777
2789

من خودم عادت دارم شبها قبل خواب دستو صورتو پاهاموبشورم واقعا نمیدونم فازم چیه ولی تا اینکارو نکنم خوابم نمیبره بعدم میرم تو رختخواب مثه جغد زل میزنم به گوشیم دیگه خوابم نمیبره 😂😂

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دیگم بگم شوهرم وقتی میره دستشویی فرنگی (دستشوییمون تو حمومه فرنگی البته )در و نمیبنده این کارش رو اعصابه 😡😡

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان نیاز داشته باشی دوست بدار ومحبت کن...کاری که خدا با تو می کند...
😐من شبا تف میزنم به دستام میخابم.کرم فایده نداره..😐البته قبل کرونا میزدم

😂😂😂😂

من گوشیمو نبرم دشویی  دشوییم نمیاد خخخ

اخخخ اخخخ شوهر منم کلا با گوشیش میره دشویی  

بچه ها توروخداپیرو تاپیک قبلیم اکه میشه یه مادر داره التماستون میکنه یه صلوات برا دخترم بفرستین.هرکه فرستاد لایک کنه تامنم برامشکلاتش صلوات بفرستم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

ما عادت خاصی داریم مثلا اینکه اگر هفته ای دوبار شوهرم قهر نکنه مثل امروز،هفته اش تموم نمیشه،و باید بگم که هر بار دوسه روز هم طول میکشه  ،با این حساب هرروز هفته قهره عین بچه ها،    

عادت از این خاص تر؟؟

شوهرم تو خواب بوس میفرسته داداشم انگار جنگ داره حرف میزنه م*یگوزه😐😑 یهو وامیسه داد میزنه بابا بزرگم تند تند دسشوییش میگیره پا میشه میگه این دیگه چه ظلمیه زمینو زمانو فحش میده عجب گیری کردیما😐