2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413612 بازدید | 1868 پست

دعا کنین منم یروز صاحب خونه بشم بیام عکسشو بزارم

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه  از حموم و  روشویی میز توالت هم عکس بدین 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مرسی  جهیزیم مال 1 سالو 9 ماهه

آخی عزیزم بسلامتی 

خوشبخت بشی

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
کاملا بی دلیل و یهویی دیگه انگار قلبمو یکی همش داره فشار میده

الهی بمیرم برات

انشاءالله خدا به زودی دلتو شاد کنه عزیزم

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
خوشبحالت عموتون کلاس نداره ماهم ی چی یاد بگیرییییم😁 اخه منم مث تو از بچگی عاشق اسب و سوارکاری بود ...

چرا تو مازندران داره.اتفاقا یه اسب سیاه از نژاد ترکمن داره خیلی باحاله اونو ببینی بیشتر تر عاشق اسب میشی... کجایی هستی؟ 

18

بروحال کن بادنجی اتاق....مث من دیگه خواب ندارم میشیا

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
زیر اندازِ بچه ها رو تکوندم، هنوز جارو نزدم🙁

عزیزم اشپزخونه تون چند متره 

خیلی خوب دراوردن 

دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم