به پولش برای سرمایه گذاری رو یه مجتمع تجاری نیاز داریم. والا قیمت خاصی مد نظرمون نیست حالا مشت ...
من با ۲۵۰ میلیون تومن اینا نمیتونم تو اون مجتمعه چیزی بگیرم؟؟
ان شاالله خیر باشه درهرصورت کاراتون...
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
اتفاقا منم خونه ای که پسند کردم اگه این فروش بره بخریم یک سومه این خونس و میخام سبک بروهمن یا مکزیکی ...
بروهمن یامکزیکی چیه؟
چرا این سبک؟
بچه نداری؟
شبها سخت نبود زندگی و خواب تو این خونه ی زیباکنار؟؟؟ انگار خیلی کسی دورخونتون نیس...
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
من با ۲۵۰ میلیون تومن اینا نمیتونم تو اون مجتمعه چیزی بگیرم؟؟ ان شاالله خیر باشه درهرصورت کاراتو ...
نمیدونم والا من اصلا با مسایل مالی زیاد خودمو درگیر نمیکنم... اصلا دنبال تجارت و مغازه و پاساژ نیستم من فکرم اینه آدم یه خونه دلباز داشته باشه و با سرمایش یه شغل برا خودش دست و پا کنه و یه حساب پس انداز و یه ماشین همین کار کنه پول دربیاره شب بیاد خونه کتاب بخونه موزیک گوش بده بخوابه... چیه آخه همش بعصیا تو فکر بورس و تجارت و.... آدم باید فکر و بدنش سلامت باشه آدم هرچی بیشتر پول دربیاره حریص تر میشه