2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Wwwwoooooooow خونه خودته چقدددددددر لاکشرییییییه😍😍😍😍 خودتون چیدین؟ یا طراح؟

مستاجریم

خودم چیدم عزیزم چیز خاصی نیس اصلا

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
جزیره 😅

😂😂😂اهان خب از اول بگو جزیره 🤐🤐

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
عالیه  کاش روی ماکروفرتو برگردونی سمت خود آشپزخونه

عزیزم توضیح دادم.اینکارو کردم نمای خیلی بدی ب  خونه و همچنین اشپزخونه داد تصمیم گرفتم اینوریش کنم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
عزیزم توضیح دادم.اینکارو کردم نمای خیلی بدی ب  خونه و همچنین اشپزخونه داد تصمیم گرفتم اینوریش ک ...

مایکروفرت مثل ماله منه فک کنم

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
Wwwwoooooooow خونه خودته چقدددددددر لاکشرییییییه😍😍😍😍 خودتون چیدین؟ یا طراح؟

خونه بل

البته اگه ناراحت نشی نارنجیه اون فرش بهش نمیاد ولی تو اولیه خیلی خوبه

کجائین حونتون چند متره؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
عااالی 😍😍😍

فداتبشم من تاتی جونم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

مات تو هم مثل اشپزخونه من کوچیکن😍😍😍