2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413614 بازدید | 1868 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقد خونت تمیزو مرتبه 👍👍👍👍بچه نداری؟

ممنون لطف!داری. چرا ۲۲ ماهشه و فوق العاده شیطون و خرابکار

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
چهل تیکه ،یه لایه نازک من قبلااا قیمت کردم 300وخورده ای بود 

وای من پارسال توی  قشم قیمت کردم اف خورده بود 50 تومن .چرا نخریدمممم.یه مدل بهتر هم بود اینطوری75.میشه به گذشته برگردم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
دوستان این خونه ی ماست لطفا هرکس نظری داره بده تا درست کنیم😍✌

عزیزم کوسن ها اصلا همخوانی با رنگ مبل ندارن به نظرم میتونی از کاور کوسن تو طیف رنگی مبل ها استفاده کنی

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
روتختی این شکلی دوست دارم اما نمیدونم که خز شدن یا نه ... ازین روتختی های پفی دوست ندارم ... بنظرتون ...

ن خز نشده منم همینارو دوست دارم اتفاقا روتختی شیک وملیله دوزی اینا دارم ولی گذاستم کنار این مدلی خریدم خیلی خوبن

اینم آشپزخونه من

اشپزخونه تورو دوست داشتم😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خونه تورم دوست دارم بَه😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خونه خودتونه؟😍😍😍😍

چقدر قشنگه

بقیه جاهای خونتونم اینشکلی سنتیه؟

میشه عکس بزارین

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
مجردی؟دستشوییتون باصفاس

آره عزیزم مجردم خونه بابام ایناست

آره خیلی باصفاست😅😅😅

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐