نه بابا شلوغ نیست اتفاقا شیکه مضحکه چیه عزیزم مگه تو واسه مردم زندگی میکنی وسایل خونه باید به چشم تو قشنگ بیاد که وقتی تو خونه ای کار میکنی اون کار کردن به دلت بشینه کیف کنی وقتی خونه ات رو میبینی هرکاری کنی مردم حرفشون رو میزنن عزیزم به حرف مردم توجه نکن واسه خودت زندگی کن
حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
ببین مدلا ک واسه نظرخواهی نذاشتی،سبک رو هم ک میگی خودت کلاسیک میپسندی،معرق هم ک قشنگه و کاملا جفته با سبک کلاسیک،پس دیگه دودلی نباید برات بمونه بنظر من
مدلشون رو میگی؟ من فقط معرق رو میگمااااا معرق قشنگه کلا؟
بله
من معرق دوست دارم
مبلا یه کم مدلشون یه جوریه
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474