دیشب خواب دیدم با خانوادم رفتم خواستگاری ی پسر اون پسرو فقط تو دندون پزشکی دیدمش ادامه ی خوابم درو باز کردن خیلی خواهر داشت اصن خونشون شلوغ بود من خیلی خجالت میکشیدم ازپسره اخره خوابمم گفتن ایشالله جوابتون مثبت و دیگع خداحافظی کردیم تماام
من فقط در تاپیک های شما متنی رو پست میکنم و به هیچ وجه پیام های ریپلای شده شما رو جواب نمیدم این دلیل بر دروغ یا بد بودن نظرم نیست دلیل بر اینه نمی خوام با یه سری نا اگاه بحث کنم و وقتم رو تلف کنم چون اونی که نمی خواد بفهمه هر کاری کنی روی نفهمیدن خودش پا فشاری می کنه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن
شاید ذهنت مشغول بوده یا سریالی یا رمانی چیزی تو ذهنت بوده
منم دوستم گاهی ازین خوابا می بینه😂
من فقط در تاپیک های شما متنی رو پست میکنم و به هیچ وجه پیام های ریپلای شده شما رو جواب نمیدم این دلیل بر دروغ یا بد بودن نظرم نیست دلیل بر اینه نمی خوام با یه سری نا اگاه بحث کنم و وقتم رو تلف کنم چون اونی که نمی خواد بفهمه هر کاری کنی روی نفهمیدن خودش پا فشاری می کنه.
ن رمان نمخونم فقط اخرششب داشتیم دور میزدیم با ماشین دیدمش
😂😂همون دیگه
ناخوداگاهات درگیرش بوده