2777
2789
عنوان

به نظر شما ...

122 بازدید | 9 پست

با آدم های پر توقع زندگی چیکار میشه کرد؟

یه همچین آدمی تو زندگیم هس ک کلا هر لحظه استرس اینو دارم ک یهو شَرّش پاچمو نگیره واسه همین هر ثانیه تو فکر اینم ک باید براش چیکار کنم تا یهو قهر یا بدگویی نکنه و اعصابمو به گند نکشه در آخر هم بالاخره یه دلیل مزخرفی پیدا میکنه تا بحث راه بندازه

دیگه رد دادم از بس نشستم فک کردم ک چیکار کنم یا نکنم کل زندگیم مختل شده!

شما با همچین آدمایی تو زندگیتون دارید؟باهاشون چیکار میکنید؟

من باشم اصلا به توقعاتش تو جه نمی کنم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه رو کم‌کم کمرنگ کن تا قطع بشه 

اصلا بحث و دعوا باهاش نکن و اعتراض کرد بهونه بیار 

لازم نیست بگی چرا دارم این کارو میکنم 

یا از زندگیت حذفش کن یا باید برا همیشه تحملش کنی ادمایی که باعث میشن احساس بدی بکنی و عصبی بشی یا تحقر بشی رو فراموش کن و باهاشون در ارتباط نباش

هیچ چیز غیر ممکن نیست😜

چ نسبتی باهات داره .من بی توجهی میکنم و طرف حرصش میگیره قهر میکنه فحش میده اما اصلا محل نمیذارم ب اینجور رفتارا ما که وظیفه لوس کردن مردمو نداریم اینجور ادما کسایی ان ک کمبود محبت دارن با این رفتارا میخوان جبران کنن

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
دوستمه بله متاسفانه

پس پشیزی ارزش اعصاب خردی نداره کات کن حتما هم بهش گوشزد کن ب خاطر کدام رفتاراشه .عاقل باشه ب خودش میاد 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
پس پشیزی ارزش اعصاب خردی نداره کات کن حتما هم بهش گوشزد کن ب خاطر کدام رفتاراشه .عاقل باشه ب خودش می ...

اینکارو انجام دادم ، بعدش اومد باهام حرف زدو گفت ک نمیخواد دوستیمون بهم بخوره

رفتاراشو هم بهش گوشزد کردم خودشم خوب میدونه ک اخلاق بدی داره ولی میگه منو میشناسی من همچین شخصیتی دارم!!