2777
2789
عنوان

صافکاری در منزل

998 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کمک میخوام

من توسان دارم تصادف کردم نمیخوام بابام بفهمه چند روزه گذاشتمش خونه دوستم. جای خوب کسی سراغ داره واسه صافکاری. البته یکی بهم استار سرویس و معرفی کرده میگن میاد تو خونه صافکاری و نقاشی میکنه تحویل میده البته فقط ماشین خارجی. یکم برام تعجب آورده تا حالا نشنیده بودم. کسی از خدماتشون استفاده کرده راضیه؟

مگه پرايده كه ميخواي اين كارو باهاش بكني ببر بذار يه جاي خوب واست درستش كنن، خراب كنه ١٠٠ تومن از ماشينت ميوفته

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
مگه پرايده كه ميخواي اين كارو باهاش بكني ببر بذار يه جاي خوب واست درستش كنن، خراب كنه ١٠٠ تومن از ما ...

تخصصی کار میکنن پیج اینستاشو دارم. به نظر فنی میان. اونی که بهم معرفی کرد خودش راضی بود. ولی من ندیدم ماشینشو. فک می کنم تیم حرفه ای داشته باشن https://www.instagram.com/starservice_tehran/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخصصی کار میکنن پیج اینستاشو دارم. به نظر فنی میان. اونی که بهم معرفی کرد خودش راضی بود. ولی من ندید ...

اگه همه راضي ان كه خوبه بده، 

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
تخصصی کار میکنن پیج اینستاشو دارم. به نظر فنی میان. اونی که بهم معرفی کرد خودش راضی بود. ولی من ندید ...

واقعا وجود یه همچین سرویسی تو ایران واجب بود من که خودم و خواهرم الان شش ماهه داریم با استار سرویس کار می کنیم برای هر مشکلی میان و انجام میدن خوش قول و سروقت هستن و کارشون عااالیه

واقعا وجود یه همچین سرویسی تو ایران واجب بود من که خودم و خواهرم الان شش ماهه داریم با استار سرویس ک ...

واقعا من فکر میکردم کسی استار سرویس و نشناسه میخواستم خودم کشفش کنم   خدماتشون خوبه؟ مطمئنن؟

استارسرویس خیلی خفنه خدایی من یه بار موندم تو جاده خیلی زود اومدن درست کردن 

واقعا من فکر میکردم کسی استار سرویس و نشناسه میخواستم خودم کشفش کنم   خدماتشون خوبه؟ مطمئنن؟

آره بابا خیلی معروفه تو چرا فک کردی کسی نمیشناسه ؟؟؟؟؟   استارسرویس و من فقط واسه قیمتاش راضیم که خیلی خوبه