2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد یوتیوب

114 بازدید | 19 پست

سلام. من میخوام چندتا کلیپ از یوتیوب دانلود کنم نرم افزار خوب کسی سراغ داره بهم معرفی کنه؟ 

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@متفااااوت     آریااا بیا اینجا تخصص تو 🙂

:)

من بخاطر عقایدم قضاوت شدم و خواهم شد :) تا وقتی که یاد بگیریم عقیده هرکس ب خودش مربوطه...     متخصص سخت افزار کامپیوتر و گوشی، تعمیرات گوشی، مشاور خرید گوشی و اسمبل سیستم. '2 ساله تو سایت هستم و این هفتمین کاربریمه'

اولین راه استفاده از ربات تلگرامی utubebot هستش

راه دوم استفاده از نرم افزار MP4 Downloader Pro

راه سوم استفاده از سایت Qdownloader.net

راه چهارم استفاده از نرم افزار VLC که هممون میناسیمش

خودم با ربات تلگرام دانلود میکنم سریع تره روندش

من بخاطر عقایدم قضاوت شدم و خواهم شد :) تا وقتی که یاد بگیریم عقیده هرکس ب خودش مربوطه...     متخصص سخت افزار کامپیوتر و گوشی، تعمیرات گوشی، مشاور خرید گوشی و اسمبل سیستم. '2 ساله تو سایت هستم و این هفتمین کاربریمه'
اولین راه استفاده از ربات تلگرامی utubebot هستش راه دوم استفاده از نرم افزار MP4 Downloader Pro را ...

دیدییییییی گفتم تخصص خودته 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

دیدییییییی گفتم تخصص خودته 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

:)🌷

سپاس فراوان😇😇😇

خواهش میکنم