2777
2789

سلام خانوما

از سوتیهاتون بگین ک هم شادشیم هم خوصلمون سر نره..

.

سوتی خودم: راهنمایی وسط کلاس ب معلم ریاضی بلند گفتم مامان هاج و واج نگام کرد 😁

به پسرخالهِ دوست پسرم ک تو جمع بودیم هی 

میگفتم عزیزم😂😂

ن عزیزم اینطوری نیست... ببین عزیزمن 😐😐

از بس تیکه کلامم شده بودم هی نمیخواستم بگم هی از دهنم درمیرفت خجالت کشیدم

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴

گذاشتن منوهم لایک کنید بیام بخونم😂

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌

من ی بار. داشتم برای بابام ی چیزی تعریف میکردم یهو نمیدونم چکار کرد کلی خندیدم و زدم رو شونه ش و گفتم بهش دهنت سروووویس بعد یهو فهمیدم چی گفتم خودم جمع و جور کردم و با خجالت رفتم تو اتاقم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوتی من نیس سوتی شوهر خاهرمه 

دوستش زنگ زده بود بهش امار کارشو بگیره و چقد درامد داره

بعد شوهرخواهرمم بعد از اینکه قط کرده سری ب خواهرم اس داده ک برام اسفند دود کن فلانی چشمم نزنه

اس رو اشتباهی فرستاده برا خود طرف🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

یارو هم زنگ‌زدع گفته نترس من چشمم شور نیس خیالت راحت🤣😂😂

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

با خواهرم اینا رفته بودیم تفریح به جای اینکه بگم بچهاتو ببر تو ماشین گفتم بچهاتو بزار تو جیب

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

وسط خیابون آسفالت شدم کف زمین😤

چادرمم رقص کنان فرود اومد🤣

یه پسره اون دور وایساده بود مثل فلج مغزیا نگاه میکرد😐

منم مثل اسکلا پاشدم خندیدم 😑

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

یه بار رفتم یه مغازه خودکار بخرم واردشدم گفتم آقا خودکار  دارین گفت نه 

اومدم بیرون رفتم در بعدی گفتم سلام ببخشید خودکار دارین خندش گرفت گفت نه بعد متوجه شدم دو تا مغازه یکی بوده و دو تا در داره حافظه ماهی دارم قیافه مرده تو ذهنم نبود

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

ی بار برادر شوهرم حالش بد شد رفتم زود اب قند براش درس کردم تا اومدم غش کرد بعد انگشتمو کردم تو لیوان اب پاشیدم تو صورتش،، وقتی ب هوش اومد دوباره اب قندو دادم ب خوردش یهو قیافه شوهرم اینجوری شد😒😒 تازه فهمیدم چیکار کردم

خب هول شده بودم😅😅😅😅

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
سوتی من نیس سوتی شوهر خاهرمه  دوستش زنگ زده بود بهش امار کارشو بگیره و چقد درامد داره بعد شوه ...

🤪😂😂

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

این یه واقعیته که یکی ازمشتری ها واسه همسرم تعریف کرده

یه خانمه مشکل زنانگی داشته میره دکتر بهش قرص میده میگه هرشب بذار دهانه رحم ت

این بنده خداهم نمیدونسته میادهرشب یه قرص میذاره دهن شوهرش که اسمش رحیم بوده....بعدازچند وقت مرده حالش خراب میشه میبرن ش دکتر وتازه خانمه میفهمه چکارباید میکرده و چه کرده🤣🤣🤣🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...