2777
2789
عنوان

میشه بیاین من میترسم

557 بازدید | 16 پست

بچه ها من دیشبم دوتا تاپیک زدم

قبلا سقط داشتم

اما الان باردارم روزی یه امپول هپارین ۶۰۰۰میزنم و سه تا دوفاستون میخورم و با اسیدفولیک واینا

دیروز رفتم سونو گفتن ۵الی۶هفته ساک حاملگی هست ی قطب جنین هم هست مایع دورش هست و اینا ولی فقط کوچیکه واسه قلب

خیلی نگرانم واسه قلب..کسی بوده بارداریش موفق بوده با هپارین؟

دیگه سونو هم نیس مجبورم بمونم واسه بعد عید دکتر سونو هم گف اشکال نداره تا بعد عید امپولاتو بزن دوفاستوناتم بخور

اما از بعضیا شنیدم اسپرین هم میخورن؟از چند هفتگی باید بخورم؟دکترم بخاطر کرونا مطبشو بسته

میترسم خیلی

من یک مامان هپارینی‌ام

استرس نداشته باش عزیزم 

قلب خوب زوده الان ..

آسپرین هم فکر نکن خوبه ...الان بخوری عالیه ..

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس نداشته باش عزیزم  قلب خوب زوده الان .. آسپرین هم فکر نکن خوبه ...الان بخوری عالیه ..

اخه فک کنم اسپرین با هپارین تداخل دارن و ی جا شنیدم میگن از هشت هفته س

میترسم سر خورد بخورم

من یک مامان هپارینی‌ام
اگه نگفته اسپرین نخور که نخور،منم فقط امپول میزدم

فعلا نگفته که بخور

ولی مطبش بسته س

ی جا شنیدم میگن از هشت هفته باید بخوری ولی با امپول هپارین تداخل داره

من یک مامان هپارینی‌ام
اخه فک کنم اسپرین با هپارین تداخل دارن و ی جا شنیدم میگن از هشت هفته س میترسم سر خورد بخورم

عزیزم مبارکت باشع انشاالله ایندفه نینیت سالم میاد بغلت❤

ببخشید ولی میشه بگی دفه قبل علت سقط تون چی بود منم هفته پیش سقط شد 😕

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
عزیزم مبارکت باشع انشاالله ایندفه نینیت سالم میاد بغلت❤ ببخشید ولی میشه بگی دفه قبل علت سقط تون چی ...

من سه بار سقط داشتم همشونم بخاطر تشکیل نشدن قلب

اولی بخاطر نقص کروموزومی که بدن پس میزنه

دوتای دیگه بخاطر مشکل انعقادی و بالا بودن پرولاکتین که الان دارم امپول هپارین میزنم

خون ۲۱فاکتور داره هر کدوم بالا پایین باشه مشکل ایجاد میکنه

من یک مامان هپارینی‌ام
اخه فک کنم اسپرین با هپارین تداخل دارن و ی جا شنیدم میگن از هشت هفته س میترسم سر خورد بخورم

منم نگفتم بخور 

میگم فکر نکن الان بخوری عالیه ...هیچی نی اصلا 

تو الان خوبی بچه ت جاش امنه ...هیچی هم نمیشه نترس

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من سه بار سقط داشتم همشونم بخاطر تشکیل نشدن قلب اولی بخاطر نقص کروموزومی که بدن پس میزنه دوتای دیگ ...

من بارداریم پوچ بود

مشکل پرولاکتین و کم کاری تیروئید دارم ولی چندساله تحت کنترله و قرص میخورم با اینحال بازم ممکنه بخاطر اینا باشه

ینی شما قرص هم میخوردین؟

من بارداریم پوچ بود مشکل پرولاکتین و کم کاری تیروئید دارم ولی چندساله تحت کنترله و قرص میخورم با ای ...

من سه ماه قبل تحت نظر ی دکتر بودم که هم ویتامین دی من پایین بود هم پرولاکتین من بالا بود اینا باید کنترل بشه همشم با قرصای ویتامینی و امپولای کمپلکس بی افتادم رو تعادل

مشکل کم کاری تیرویید قابل حله

نگران نباشه این دوتا مشکل ب ی دوره ی سه ماهه قابل حله و بعدش میتونی با زدن امپول هپارین تو طول بارداری بچه ت سالم ب دنیا بیاد

من یک مامان هپارینی‌ام
من سه ماه قبل تحت نظر ی دکتر بودم که هم ویتامین دی من پایین بود هم پرولاکتین من بالا بود اینا باید ک ...

مرسی گلم💕

الهی نینیت سالم بیاد بغلت😍😍