2777
2789
عنوان

دیجی کالا

248 بازدید | 11 پست

سلام کسی شماره ای از دیجی کالا داره که بتونم با اپراتور صحبت کنم هرچی زنگ میزنم همش کامپیوتره یا یهجا گفت صدامو صبط کردم .میخوام یکی باشه جوابمو بده

ب شمارش بزنگی ب اپراتور وصل میشه دیگه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر تاپیک برای دیجی کالا زیاد شده،،

چون قرنطینه ایم

البته من هر هفتع از دیجی خرید میکردم قبلاهم. الان بیشترشده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ب شمارش بزنگی ب اپراتور وصل میشه دیگه

نه کامپیوتره میگه شماره چند بزن چی بشه بعد شماره ۵ واسه انتقادو پیشنهادو زدم صدامو صبط کرد نمیدونم بعدش انگلیسی چیا گفت😁. شماره ۹ هم گفت داخلی مورد نطر که نمیدونم چیه میخوام باهاسون صحبت کنم😑

نه کامپیوتره میگه شماره چند بزن چی بشه بعد شماره ۵ واسه انتقادو پیشنهادو زدم صدامو صبط کرد نمیدونم ب ...

شماره یک رو بزن مراحلو میگه. من دیروز زنگ زدم ک

یک ارتباط با دیجی کالا

بعد سوال 1

سوال 2

بعدشم میگه مکالمه ضبط میشع واستا اپراتور ج میده دیگه