2777
2789

بیاین از خوابای خنده دار وبی ربطتون بگین. من که خودم فط و فراوون دارم. بگین تا من یادم بیاد. فقط یادمه تا حالا یه خواب ندیدم که همه چیش به هم ربط داشته باشه😂😂😂خوب بفرمایید😎

امضا وجود ندارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواب کم میبینم. گاهی فکرم آشفته ست خواب بد میبینم. خوابای که توشون اذیت میشم واقعا. 

یه بار مثلا خواب دیدم جنگ بود. کل خانواده م پخش شده بودن هیچکسو نمیتونستم پیدا کنم فقط بچه ی خواهرم که کوچیکه بغل من بود. 

دشمن داشت دنبالمون میکرد. میدوییدم بچه به بغل. میخواستم داد بزنم صدام در نمیومد. میخواستم بدوعم سرعت نداشتم. جایی قایم شدم بچه گریه کرد صداش اروم نمیشد. 

بدترین حسی بود که تو خواب تجربه کرده بودم. 

من به بچه خواهرم بشدت وابسته م. برام آزار دهنده بود. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
من خواب کم میبینم. گاهی فکرم آشفته ست خواب بد میبینم. خوابای که توشون اذیت میشم واقعا.  یه بار ...

اخییی. کاش حالا یادآوریش نمیکردی. خیره ایشالا عزیزم. یه صدقه میدادی واسه دفع بلا. 

امضا وجود ندارد
عزیزم من اصلا خواب نمیبینم واقعا تا حالا نشده خواب ببینم کسی میدونه دلیلش چیه

خوش ب حالت تو بنده ی برگیزده ی خدایی 

پ چی میبینی صحنه ی سیاه ؟مثلا شوهر من میگه من چشممو میندم صبح باز میکنم مث پلک زدن 

اخییی. کاش حالا یادآوریش نمیکردی. خیره ایشالا عزیزم. یه صدقه میدادی واسه دفع بلا. 

مال پارساله. تو ذهنم مونده😅

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
شاید یادت نمیاد؟ نه؟ 

نمیدونم شایدم با اینکه قبل خواب فکر زیاد میکنم یا تو ذهنم رویا پردازی زیاد میکنم اما تا حالا خواب ندیدم حتی گاهی وقتا که دغدغه فکری و ذهنیم زیاد بوده اما دریغ از یه خواب دیدن🤣

خوابای لعنتی من همش تعبیر میشه  اصن از این قیه خوشم نمیاد 

ی ماه پیش خواب دیدم از ی دختری انار چیدم اومدم دونش کنم از توش دونه های قرمز و ابی و سبز عجیب غریبی دراومد  

صب بیدار شدم اصن بش اهمیت ندادم گفتم اینم چرت و پرت بوده دیدم 

از وقتی ویروس اومده تلوزیون عکس ویروس رو نشون داد یهو تو ذهنم جرقه زد اینا شبیه همون دونه های اناری بود ک من داشتم دون میکردم 😑