2777
2789

خونریزیش بند نمیاد اول رفته دو تا بیمارستان خصوصی شهرمون پذیرشش نکردن و گفتن باید بری بیمارستان دولتی ک اونجا مرکز کروناست و بیماران کرونایی رو اونجا نگه میدارن بعد از چند بار تماس دکترش جواب داده و گفته ببرینش همون دولتیه 

حالا اونجام پذیرشش نکردن گفتن  اینجا خطرناکه بخاطر کرونا 

مگه میشه مگه داریم 

الانم هرچی ب دکتره زنگ میزنن ریجکت میکنه

الانم دارن بر میگردن خونه 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

دوستان راهی برای بند اومدن خونریزی هست

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال زایمان‌ زود رس چ راهی برای بند اومدن خونریزی میتونه باشه ببرید ی شهرستان نزدیک به شهرتون‌ اورژانسی یا برید ی دکتر خصوصی بیارید تو خونه

علی بن‌الحسین علیه السلام اَشْبَهُالنّاسخَلْقاً وَخُلْقاً ومَنْطِقاً  به رسول الله⚘

بگو توی آب بشینه 

آب خون ریزی رو بند میاره

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
آخی  چرا خصوصی پذیرش نمیکنه

میگه ما اینجا پزشک کشیک زنان نداریم 

کدوم‌ شهرید

یه بیمارستان برسونیدش واسه خودشم خطرناکه

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸