2777
2789
عنوان

بهترین و بدترین ویژگیتونو بگین صداقانه😋

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 71 پست

دقت کردین؟بیشتریامون زود عصبی میشیم...یاد اون جوکه افتادم ..مرده به خدا میگه چرا دخترا انقد خوب و مهربونن ولی زنا خشن و عصبی؟؟خدا میگهدخترا رو من ساختم ولی زنارو شما مردا😅

دقت کردین؟بیشتریامون زود عصبی میشیم...یاد اون جوکه افتادم ..مرده به خدا میگه چرا دخترا انقد خوب و مه ...

واقعا همینطوره من مجرد بودم انقد زود عصبی نمیشدم😐

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه بعضی وقتا انقد میخندم دورو وریام میگن لیلا یدقه نخند ببینیم چه شکلی میشی تو فیلم عروسیم کلا نیش ...

منم یه دونه عکس با دهن بسته ندارم😐 تو عکسا عروسیم ب زور تو یکیش دهنمو بستم. ک کاملا معلومه ک ب زووووور بستم😐

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
منم یه دونه عکس با دهن بسته ندارم😐 تو عکسا عروسیم ب زور تو یکیش دهنمو بستم. ک کاملا معلومه ک ب زووو ...

😂😂عزیزم ، ولی همه دوسم دارن بخاطر خوش روییم همسرمم ازاین موضوع حرص میخوره😜😜😜

چقدر تناقص دارین.. بیشتریا نوشتن مهربو ن و... بدترینم عصبی  اینا باهم تو یه ادم جمع نمیشه

چرا نمیشه من واقعا همیشه هرکارازدستم بربیاد برای بقیه میکنم حتی شده یکی انقد حرصم داده انقد ناراحتم کرده ولی بازم براش کاری و انجام دادم همیشه برای همه بهترینارو میخوام کمک میکنم دستشون و میگیرم هیچوقت بی احترامی نکردم شده اوروم بهم حرف زدن ولی من صدام درنیومد عصبی شدم ولی کنترل کردم منظور از عصبی اینه نه اینکه عصبی شم به همه بدو بیراه بگم یا چیزی بشکونم