2777
2789
عنوان

واقعا بین شوهرم و خونوادم موندم!!!

321 بازدید | 31 پست

دو سال بیشتره ک عقدم‌.نزدیک عروسیمه خونه بابام حس مسافر بودن بهم دست داده ی جوریم غریبگی میکنم‌.خیلی حال بدی دارم.براهمون عصبی میشم.مامانم اینا از عصبی بودنم ناراحتن.شوهرمم ناراحت.باشوهرم دعوا میکنم.میام تو خونه با مامانم دعوا میکنم.هیشکی هم نمیفهمه من چمه...اینا هم هیچکدوم از هم خوششون نمیاد...تاحالا این حس منو نزدیک عروسیاتون داشتین؟

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران عقد همه همینن.. ی حس بد معلق بودن، نه معلومه دختر خونه ای نه زن مردم  سعی کن هر چ  ...

شما نزدیک عروسیت حس منو داشتی؟خیلی حال بدی دارم

این حسو که نداشتم ولی میدونم باید آروم باشی 

به این نتیجه رسیدم که یه زن قدرت کنترل زندگی رو داره اگه حالش خوب باشه زندگی رو خوب میکنه و اگه بد باشه بد...

همه چیز برمیگرده به خودت پس اول خودت آروم باش بعد برای بهبود رابطه ها تلاش کن

میشه واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین❤منتظرا به حضرت علی اصغر متوسل بشین ناامیدتون نمیکنه...

سه هفتس عروسی کردم ۴ سالم عقد بودم ، همچین حسی اصلا نداشتم، الانم همش خونه مامانمم 

در ضمن ب من میگفتن باورم نمیشد ، من ب شما میگم ولی ، عروسی ی شبه زود میگذره پس حتما خوش بگذرون چون از فرداش افسوس میخوری ک چ زوووود گذشت☹☹☹

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
منم مثل توام ولی هنوز معلوم نیست کی عروسی کنیم ۲ ساله عقدیم بعد اینم شاید دو سال بمونیم هم عصبیم هم ...

من خیلی داغوووونم خیلییی...اینقد گریه کردم دارم نابود میشم

شما نزدیک عروسیت حس منو داشتی؟خیلی حال بدی دارم

اکثرا همین هستن 

دغدغه ی عروسی از ی سمت،، فشار خانواده از ی سمت 

ولی هیچوقت دل خانواده ت رو ب خاطر شوهرت نشکن 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
من خیلی داغوووونم خیلییی...اینقد گریه کردم دارم نابود میشم

منم بعضی وقتا خیلی حالم بده بعضی وقتا خوبم ، خونواده هم با حرفاشون اذیت میکنن، وقتی شوهرم باهام خوبه حالم خوبه فقط