2777
2789
عنوان

خیلی برای دوستم ناراحتم خیلی...

11572 بازدید | 284 پست
سلام اول از همه ببخشید دیر میتایپم چون با گوشی اومدم
دوست صمیمیم سه ساله تو عقده دو شب پیش شوهرش میبرش حرم امام رضا و اونجا اعتراف میکنه یک سال و دو ماه به دوستم خیانت کرده اول در حد اس ام اس و بیرون رفتن و دو سه ماه اخیر ز ن ا
دارم دیوونه میشم از دیشب گوشیش خاموشه
به خاطر بسپار! همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است. آرام...بی صدا...همیشگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلی دوستم هفته دیگه دفاع کارشناسی ارشد داره
خیلی وقت بود شک کرده بود و رفتارهاش خیلی تابلو بود هرچی بهش گفتم همش خودشو گول میزد دوستم خیلی ساده و بی سیاست بود
یک سال و نیم پیش مامانش فوت کرد همه خواهر برادراش ازدواج کردن و یک برادرش تو عقده
دو ماه بعد از فوت مامانش پسره عوضی بجای اینکه همدمش بشه میشه بلای جونش
یعنی دلم میخواد بزنم له کنم این مردارو اخه عوضی هر غلطی کردی باید بیای بگی دل دختر مردمو بلرزونی خیلی مردی توبه کن و ادم شو
وقتی تمام زندگیت شده باشه یه نفر پناه دیگه ای نداری جز اغوش خودش حتی اگه به اندازه دنیا از خودش دلگیر باشی
دختر ج ن د ه خدا لعنتش کنه 25سالشه و 5سال مطلقه است پسره احمق این شب هایی که دوستمو با ناراحتی هاش تنها میزاشته میرفته پیش اون عوضی و تا جایی که میتونسته به دوستم دروغ میگفته
حالا دختره میخواد اخاذی کنه پسره مثلا پشیمونه به دوستم میگه تنهام نزار
ببخشید خیلی عصبانیم