2777
2789
عنوان

کسی بیمار کرونایی اطافیانش بودن که درمان شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو تلوزیون نشون میده رسیدگی میکنن دستکاه وصله بهشون مگه تو خونه این امکانات هست ؟ الان بهترن&nbs ...

لابد دستگاه تهیه کردن.تب رو میگن رد کرده.اما متاسفانه پدرشوهرش تهران بستری بوده فوت کرده از کرونا

لابد دستگاه تهیه کردن.تب رو میگن رد کرده.اما متاسفانه پدرشوهرش تهران بستری بوده فوت کرده از کرونا

انشاالله که زود زود تموم بشه فشار عصبیش واقعا با خود مریضیش فرقی نداره  انشاالله اشنای شماهم سلامتیشو به دست بیاره

بله داداشام گرفتن یکیشون خفیف رد کرده اونیکی مشکل قلبی هم داره و بخاطر اون بستریش کردن وگرنه خفیف گرفته بود ولی زن داداشم زیر دستگاه ونتیلاتور رفت و بعد دوهفته خطر مرگش رفع شد الان حالش خوبه

شوهر دوستمم گرفته بود در حد سرماخوردگی ، خودشون نگرفتن

تو در و همسایه ی پدر شوهرمم یه عده گرفتن و بستری شدن و مرخص شدن

سه چهار نفرم فوت کردن تو فامیلا

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️

من گرفتم ۵یا۶ ماه پیش خیلی خفیف خوب شدم

دوستمم با خانوادش گرفته الان همه خوب شدن جز باباش

حتما حتما ۱قاشق گلاب در روز بخورید 

ی پزشک متخصص ب ی آقایی ک دوماه درگیر بود خوب نشده بود گفته نوشابه مشکیو بزار فریزر حالت یخ در بهشت ک شد بخور خوب میشی و اون آقا کاملا خوب شد اگ قند بالا دارین نوشابه بدون قند بگیرین

God؛