2777
2789

دقت کردید چقد تاپیک خواستگار دارم زیاد شده

😂😂

فان#  

ان شاالله همت مجردا سفید بخت بشن

الهی آمین❤😘😘

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤

😑چرا انقدر زیاد شده 😐

نکنه رفیقام رفتن زن گرفتن 😅

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑چرا انقدر زیاد شده 😐 نکنه رفیقام رفتن زن گرفتن 😅

توی دانشگاه ماااا ۴ نفر همسن خودم یعنی ۱۹ ساله دارن زن میگیرن اونوقت دایی منم ۳۳ سالشه و مجرده از زن گرفتن فراریه عجب برعکسیه

نی نی سایت عجیب ترین سایت دنیاست😂
کرونا و خواستگاری چه ربطی به هم دارن عایا؟

به مردم میگن فعلن مهمونی اینا رو تعطیل کنید.بلند میشن خواستگاری میرن

هیچ کس جدی نگرفته

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
توی دانشگاه ماااا ۴ نفر همسن خودم یعنی ۱۹ ساله دارن زن میگیرن اونوقت دایی منم ۳۳ سالشه و مجرده از زن ...

خب 😐 

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              
نه اصلا دقت نکردم ربطشم نفهمیدم

ملت ما میگن فعلن جایی نرید .بلند میشن خواستگاری میرن

آمار مبتلایان روز به روز داره زیاد میشه

به مردم میگن فعلن مهمونی اینا رو تعطیل کنید.بلند میشن خواستگاری میرن هیچ کس جدی نگرفته

هیچکی ازم خواستگاری نکرده و خواستگار ندارم نکنه خودم کرونایی ام 🤣🤣🤣🤣🤣

نی نی سایت عجیب ترین سایت دنیاست😂
هیچکی ازم خواستگاری نکرده و خواستگار ندارم نکنه خودم کرونایی ام 🤣🤣🤣🤣🤣

صبر کن میاد نگران نباش😂😂