2777
2789
عنوان

متخصصین بیاین اب رفته توجاروبرقیم

115 بازدید | 19 پست

متاسفانه اینجانب مقدارزیادی اب به خورد جاروبرقی دادم یهو حواسم نبود دیدم بومیاد الان سروته کردم اب ریخت ازش سشواراینا گرفتم ولی تامیزنم کارکنه باز اب میده بیرون کسی تجربشو داشته مدلش ال جیه چیکارش کنم 😫جهازمه بسوزه مامانم بفهمه نابودم 😂

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خشکش کن خالیش کن و حالا حالا ها استفاده نکن تا کامل خشک بشه. ببینم میسوزونیش یا نه

😂کلا دم عیدی یه اتفاقی نیوفته نمیشه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
هیچی نمیشه بابا نترس

ازخطرجانیش و یک عمر تیکه های مامانم میترسم 😁

تو چند روز استفاده نکن، هیچ اتفاقی نمیوفته

مرسی عزیزدلم 

دوستان متخصص لباسشویی . لباسشوییم  ۵ کیلوییه .عصریه خیلی لباس توش ریختم با یه پتو نازک😐.مرحله اخر که میخاد لباسا را خشک کنه و ابشو بگیره رو .لباسشوییم انجام نداد ینی یهو وایساد.کار میکردا صدا لباسشوی میومد ولی هیچ حرکتی نمیکرد .چکار کنم حالا

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
خوب دو سه روز استفاده نکن بزار خشک شه

یه ابی میریخت ازش میریختم تو پارچ یه لیتربیشترمیشد😂

اگه روشنش کنی میسوزه حداقل چند روز روشنش نکن 

مرسی عزیزم حتما الان میذارمش کناربخاری یه هفته مرخصی بره 

دوستان متخصص لباسشویی . لباسشوییم  ۵ کیلوییه .عصریه خیلی لباس توش ریختم با یه پتو نازک😐.مرحله ...

دوباره ریست کن ازنو برنامه خشک کن بده بهش شاید درست شد لباسشویی منم زیاد صدامیده گفتن جرم گیری خوبه قرصم انداختم توش فرقی نکرده شوهرم دم عیدی میگه دیگه یه مدت روشنش نکن من خودم لباسارو میشورم انگار یه مدت کارنکنه جون میگیره 😂