2777
2789
عنوان

دلم از شوهرم گرفته

214 بازدید | 7 پست

امروز اصلا حواسش نبود شایدم من حساس شدم ظهر دیر اومد خونه وسایلی ک گفتمو نخرید امشبم بخاطر داداشش و زنداداشش ک تو دردسر افتادن دیر اومد مرحمت کرد زنگ زد گفت دیر میام الانم باهاش سردم یادش افتاد یچیزی و نگرفته گفت بیا بریم بگیر‌گفتم نمیخام میدونم نی نی سایت جای این حرفا نیستا شما توش انرژی هسته ای و اتم میسازید ولی دلم گرفته بود گفتم بگم اینم میدونم لوسم حتما این چیزا چیزی نیست و...

خدا جونم شکرت💙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی نازی حساس شدی عزیزم گناه داره بنده خدا خسته بوده یادش رفته پاشو برو کنارش بشین خسته نباشی بگو سر یه موضوعی حرف رو باز کن بخندید حرف بزنید شاد باشید خستگی از تنش بره خودت هم خستگیت در میره

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤