2777
2789
عنوان

دلم گرفته....

113 بازدید | 6 پست

خیلی حالم بده.دلم گرفته.ار یه طرف مشکلات زندگی از طرفی دنبال خونه ام جابجا بشم حالاهم که این مریضی لعنتی اومده .... دم عیده بجای اینکه هممون خوش و خرم بریم خرید عید و خونه تکونی مجبوریم بشینیم تو خونه😭چه اوصاع بدی شده.کی قراره تموم بشه خسته شدیم... نکنه تموم نشه؟وای من اخه با چه روحیه ایی برم زایشگاه.کلا خودمو باختم دوستان.حالم خیلی بهم ریخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس..تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته..اگر به قدرت خدا شک داری بشین الکی حرص بخور

بعدشم الان همه دارن خونه تکونی هاشون رو میکنن و منتظرن یه کم هوا گرم شه و امار رشد ویروس کم شه ایشاا.. هم میشه و روزای اخر اسفند همه میرن خریدهاشون رو میکنن..عید هم دست و روبوسی و.. نکنید بیشتر فامیلای درجه یک و واجب رو برای دید بازدید انتخاب کنید و ایشاا.. عید فطر میریم فامیلای دورتر رو سرمیزنیم که جبران شه..

اخیش یه ذره امیدوار شدم😢

توام به چندتا بنگاه سفارش کن برای خونه هی نرو بیرون تلفنی یه مورد خوب که پیدا شد برو ببین توافق شد با خواهری مادری دوستی شوهری کسی کمک بگیر همه جا رو با وایتکس تمیز کن که ضدعفونی هم بشه.. جابه جاشو تا زایمانت هم ۱۰ هفته مونده..تا اون موقع گرم میشه.. این ویروس سرما دوسته.. زمستون هم که تمو شد..تو بیشتر فکر تمدید جایی که نشستی باش یا دنبال خونه برای جابه جایی.. فکر ویروس نباش.. سیل زلزله اتیش سوزی تصادف سکته کرونا.. عزرائیل به اسم این چیزا میاد سراغ اونایی که وقتشون تموم شده.. اگر وقتمون تموم نشده باشه و خدا بهمون وقت داده باشه عزراییل با هیچ اسمی سمتمون نمیاد..

توام به چندتا بنگاه سفارش کن برای خونه هی نرو بیرون تلفنی یه مورد خوب که پیدا شد برو ببین توافق شد ب ...

خدا خیرت بده دلم اروم شد..... اره اتفاقا سپردم به بنگاها اما نمیدونم چرا خونه نیست.... اگرم هست اجاره ی بالا میخواد.همش فکرم درگیر خونست دوس دارم تا قبل از زایمان جابجا بشم.برام خیلی خیلی دعا کن ابجی