2777
2789
عنوان

آمووزش حرفه به جای درس خوندن

97 بازدید | 18 پست

سلااام به همگی من میخوام خودمو سرگرم کنم به جای دانشگاه رفتن برم یه کاری یاد بگیرم و درآمد داشته باشم پدر مادرم با کاشت ناخن و چیزای ارایشگری موافق نیستن اما خودم عاشقشم و واقعا صبر دارم و خلاقم فعلا رفتم کلاس راهنمایی رانندگی ایین نامه قبول نشدم ۱۹ باید برم بدم دوستم ندارم برم فروشندگی کنم یه کار درست بدرد بخور میخوام که درآمدش خوب باشه پیشنهادتون چیه همم بیکار نشینم فکر و خیال همش تو دسترس باشم 

pببین عزیزم شده فوق دیپلم  بگیریم درکنار  حرفه ات بگیر  اگه بعدا پیمون شدی پشت سد کنکور سراسری نباشی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

سلام عزیزم

به عنوان یه خواهر میگم درست رو ادامه بده و درکنارش ی حرفیه مثل خیاطی رو یاد بگیر واقعا عالیه هم درآمد خوبی داره هم میتونی برا خودت هم بدوزی

دنیـا همه شعر است به چشمم، اما، شعری که تکان داد مرا، چشمِ تو بود❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی درس نمیشه فکر نکن همه چی راحته و اینا حرفش راحته  اومدو  خوشت نیومد درکنار  درس تابستان میتونی بری دنبال هنز و کاری که دوست داری تا درسها یادته ادامه بده

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یادت باشه برای همه چی وقت هست الا درس  تا فرصت داری استفاده کن

pببین عزیزم شده فوق دیپلم  بگیریم درکنار  حرفه ات بگیر  اگه بعدا پیمون شدی پشت سد کنک ...

زی زی جون من نظام قدیمم رشتمم انسانی بودش الانم که دیگه کنکور برداشته شد و پیشم‌نیست باید درسای  نطام جدید بخونم چون تا سوم دبیرستان خوندم

سلام عزیزم به عنوان یه خواهر میگم درست رو ادامه بده و درکنارش ی حرفیه مثل خیاطی رو یاد بگیر واقعا ع ...

مریم جوون من تا سوم دبیرستان خوندم نظام قدیم رشتمم انسانیه الانم که دیگه امسال پیشو برمیدارن و کنکورم برداشته میشه بخوام بخونم ب مشکلم برمیخورم و باید درسای نظام جدید بخونم واقعا دارم انگار درجا میزنم همش انگر از یه شاخه به شاخه دیگه میپرم

من که عاشق خیاطی وطراحی لباس شدم میگم کاش به جای لیسانس حسابداری رفته بودم از اول دنبال خیاطی

باید از کجا شروع‌کنم عزیزم برای خیاطی و طراحی دوخت از پایه بخوام شروع کنم!؟؟ و اینکه شرایط کاریش چه جوریه باید برم فنی حرفه ای

برو رشته طراحی دوخت

چه جوری باید برم عزیزه دلم من درسم خیلی وقته تموم کردم تا سوم دبیرستان خوندم و الانم پیش و کنکور برداشته شده باید برم برای آموزش کجا و اینکه تغییر رشته باید بدم!؟