2777
2789

توی دین هم هر عملی مزد یا جزا داره..

جدا از دین وقتی کسی مدام دنبال اینه که تلافی کنه یا هر جا حرف میزنه مدام غیبت وگلایه و..  داره از چیزای منفی همش حرف میزنه و بگو بخند کمتر میکنه و یا از چیزای علمی و.. اصلا تو جمع حرف نمیزنه و چیزی یاد نمیگیره و یاد نمیده به مرور خودش کمک میکنه به افسرده شدن و رنگ و بوی شادی و خوشحالی تو زندگیش دیده نمیشه و اگرم کسی اسباب ناراحتیشو میسازه خودشم به بدتر شدن حالش کمک میکنه و فراموش نمیکنه و نمیبخشه و مدام تو ذهنش تکرار خطاها و اشتباها و.. در حال چرخیدن.. به خودش میاد میبینه جوونی رفت عمر رفت همش درگیر این بود که کی چی گفت چیکار کرد چیکار کنم که تلافی کنم چی بگم که حالش جا بیاد و..

خواهرشوهر من خیلی زن بدیه.. به منم بدی زیاد کرده ولی من اهمیت نمیدم.. اوایل خیلی به کاراش فکر میکردم و خود خوری میکردم و حال دلم اصلا خوب نبود که چرا مدام دنبال اذیت کردن منه هی تیکه هی متلک هی بی احترامی هی پشتم حرف و.. گاهی گریه میکردم... تا اینکه بعدها فهمیدم ناراحتی قلبی گرفته.. از اون روز دیگه غصه نمیخورم.. فقط به کارهای بدش لبخند میزنم.. چون میدونم قبل روبرو شدن با من کلی نقشه میکشه که چطور اذیت کنه.. قلبش داره فشار روحی میبینه.. وقتی اذیت میکنه و میخندم و میگذرم و فراموش میکنم.. زجر میکشه قلبش بیشتر درد میگیره.. وقتی از پیشش میرم و زندگی برای من ادامه داره اون همچنان داره پشتم حرف میزنه  و شاید فکر کنه من بی ارزشم که هرچی میگه سکوت میکنم و خودمم فهمیدم حرفاش درسته حرفی برای جواب ندارم🤪مهم نیست طرز فکر اون مهم اینه من فهمیدم از ماست که برماست واقعیت داره.. بزار اون قلب بیمارشو بیشتر عذاب بده..البته برای قلبش ناراحتم.. ولی برای خودش نه.. خودش این سبک زندگی رو انتخاب کرده.. خود آزاری و دیگر آزاری..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.