2777
2789

سلام عزیزان،پسرم عید دوسالشو تموم میکنه،الان داره روزی یک سیسی آهن،یک سیسی مولتی ویتامین، یک سیسی ویتامین دی میخوره،به خاطر شرایط موجود نمیتونم ببرمش دکتر،به نظرتون بعد دوسال هم این مکمل هارو باید بخوره یا خیر،شماها چه مکمل هایی بعد دوسال دادین به کوچولوهاتون؟مادری را از نگرانی برهانید،با تشکر

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه

نه دیگه نده منم عید دوسالش میشه چن وقته بهش ندادم ولی این ی ماهم بهش میدم دیگه نمیدم

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک ویتامین دی نمیدم

مولتی ویتامین و اهن میدم اونم تا دو سالگی ینی تا دوماه دیگه

اینقد وسواس هم نداشته باش.داری میگی عید دوساله میشه.بعدشم‌قرار نیس اوضاع این باشه حالا یکی دو هفتع هم نخوره چیزی نمیشه

نه دیگه نده منم عید دوسالش میشه چن وقته بهش ندادم ولی این ی ماهم بهش میدم دیگه نمیدم

مرسی عزیزم تا یکم اوضاع بهتر بشه ببرمش چکاپ

من ک ویتامین دی نمیدم مولتی ویتامین و اهن میدم اونم تا دو سالگی ینی تا دوماه دیگه اینقد وسواس هم ن ...

وای راس میگی وسواس که دارم  مرسی گلم