2777
2789

عزیزم خب کمتر سخت بگیر ناراحت نباش

دراز بکش استراحت کن

یه لیوان شیر چند تا خرما بخور

دوست عزیزی که امضات طلب صلوات داری شک نکن دوتا برات میفرستم...ساداتم و افتخارم میکنم😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل بارداری نباید فشار بیاری.الانم دیگه هیچ کاری نکن فقط دراز بکش

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
عزیزم خب کمتر سخت بگیر ناراحت نباش دراز بکش استراحت کن یه لیوان شیر چند تا خرما بخور

بابا همش بیحالم خستم میخوابم کل کارام ریخته بود حالم بهم میخورد دیگه همش شوهرم ظرف میشست غذا درست میکرد ولی نه مثل من زدم سیم اخر بلند شدم 

خدایا عاشقتم
بابا همش بیحالم خستم میخوابم کل کارام ریخته بود حالم بهم میخورد دیگه همش شوهرم ظرف میشست غذا درست می ...

اصلا مهم نیست این وضعیت موقتی هست

منم خیلی بد ویار بودم و اذیت شدم ولی چهار ماه اوله رعایت کن بعدش اینقدر خطرناک نیست 

حالا یه کمی هم شوهرت به کارا برسه بهتر 

شرایط شما الان فقط استراحت و غذای سالم هست انشالله ب سلامتی زایمان کردی خونه رو دوش بگیر😁

دوست عزیزی که امضات طلب صلوات داری شک نکن دوتا برات میفرستم...ساداتم و افتخارم میکنم😎
اصلا مهم نیست این وضعیت موقتی هست منم خیلی بد ویار بودم و اذیت شدم ولی چهار ماه اوله رعایت کن بعدش ...

اره حق با توعه شوهرم دعوام کرد دیگ دراز کشیدم دست نمیزنم دیگ بعد زایمان هم نمیتونم دوش بگبرم خونه رو اونوقت دیگه بدتر 

خدایا عاشقتم

چرا اتفاقا زایمان کنی راحت میشی خیلی خوبه چند روز اولش سخته میگذره ولی بعدش چدن کوچولو جلو چشمته خستگیت در میره