2777
2789
عنوان

تاخیر پریودی و..

77 بازدید | 11 پست

سلام. پریودیم نامنظم. قرص دافستون و آمپول پروستروژن هم زدم ماه های قبل افاقه نکرده. حتی 17دی بد اتمام قرص دافستون پریود شدم به مدت 3روز. بد 6بهمن دوباره پریود شدم؟ آنقدر زود شدم چه دلیلی داره؟ 

و اینکه امروز13 اسفند هنوز پریود نشدم. و حین رابطه ترشح پنیری شکل رو.. همسرم هست. 

دلیلش چیه کسی میدونه راهنماییم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بخورم به خاطر عفونت قارچی

اگه بری دکتر که خیلی بهتره ولی میتونه قرص فلوکونازول۱۵۰ بگیری سه روز یبار یدونه بخوری،پماد واژینال لکورکس،شیاف نیستاتین،یا پماد کلوتریمازول هرشب مصرف کنی 

اگه بری دکتر که خیلی بهتره ولی میتونه قرص فلوکونازول۱۵۰ بگیری سه روز یبار یدونه بخوری،پماد واژینال ل ...

بتونم که حتما میرم دکتر 

با این وضعیت کرونا میترسم تا دم در برم

بتونم که حتما میرم دکتر  با این وضعیت کرونا میترسم تا دم در برم

فعلا اینارو مصرف کن قرصو با یکی از داروها واژینال ولی بعدا حتما برو دکتر که شدید نشه من داشتم اهمیت ندادم انقد دیر رفتم ک الان مقاوم ب درمان شده ۱۰ماهه با دارو خوب نشدم