2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 32 پست
من اولویت اولشم فقط مراعات جیبشو میکنم

ذاگه این جوری پیش بری جیبش پر پول باشه هم دیگه ایشون مراعات نمیکنن چون از اول یاد نگرفتن،شاید شوی شما اینطور نباشن ولی اکثر مردا اینطورین هیچ وقت به یاد نمی یارن فداکاریهای خانومشونو به عنوان وظیفه زن میدونن،عزیزم هیچ وقت هیچ خانوم نه باید از حد معمول اصراف کنه که پدر مردش دراد نه اینکه زیاد صرفه جویی کنه،بر اساس تجربه میگم هر چی زن خرجش زیاد باشه ارجش زیاده چه برسه به روز زن که سالی یه باره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذاگه این جوری پیش بری جیبش پر پول باشه هم دیگه ایشون مراعات نمیکنن چون از اول یاد نگرفتن،شاید شوی شم ...

نمیدونم شاید حرفت درست باشه ولی شرایط زندگی هر کسی یه جوره من کارها و رفتارها و حرف هایی از همسرم دیدم و شنیدم که جای همه اینا رو برام پر کرده