2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 32 پست
چرا عزیزم حداقل کاری که میتونست این بود با عشق بهت بگه چقدر دوست داره و تبریک بگه با این کارش مخالفم

من هر سال براش کیک درست میکنم کادو میخرم  فک کنم زیاد تحویلش گرفتم فک کرده خبریه باید نسبت بهش بی تفاوت باشم تا یاد بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا اگه واسه مامانشم چیزی نخریده بود باز ادم به دلش نمی گرفت چطور مامانش یادش بود تو یادش نبودی؟تو هم واسه بابات یه چیز بخر ببر مثل خودش،واقعا کارش بد بوده،من بودم منفجر میشدم😊

من هر سال براش کیک درست میکنم کادو میخرم  فک کنم زیاد تحویلش گرفتم فک کرده خبریه باید نسبت بهش ...

نمبدونم شرایط زندگی هر کسی فرق داره منم برا تولد روز مرد حداقل حتما کادو یا گل یا کارت تبریک میخرم ولی با اینکه اون چیزی نخرید پشیمون نیستم اونروز دیدم واقعا ناراحته از بیکاریش رفتم طلامو فروختم چون واقعا باهم صادقه و میدونم چقد الان تو فشاره ولی من برعکسه تو هستم بیشتر محبت میکنم شایدم کاره من اشتباهه

هر سال براش میخرم اونم هر سال یه گل برا مادرش فقط میخره ....دیگه امسال گفتم ادبش کنم

وااا...باید از اول یادش می دادی که برای مادرت هم بخره و برای خودت.الانم براش چیزی نخر.تا یکم به فکر بره.

وا اگه واسه مامانشم چیزی نخریده بود باز ادم به دلش نمی گرفت چطور مامانش یادش بود تو یادش نبودی؟تو هم ...

من برا روز مادر هم برا مامانم هم مادرشوهر یه مبلغی دادیمولی خودم نه فقط یه شام رفتیم بیرون دیگه کادویی نبود زندگی سخته هست دیگه سختترش نکنیم سعی کنیم شیرینی کنارهم بودنو بیشتر کنیم

وا اگه واسه مامانشم چیزی نخریده بود باز ادم به دلش نمی گرفت چطور مامانش یادش بود تو یادش نبودی؟تو هم ...

شاید به خاطر اینه که دوسش دارم که ناراحت شدم ولی بروز ندادم ...ولی دیشب با خودمم فک کردم اگر بگه چرا روز مرد بهم تبریک نگفتی بگم وقتی تو منو زن حساب نکردی که بهم یه شاخه گل بدی منم تو رو مرد خودم حساب نمیکنم و تنها مرد زندگیم پدرمه ..تا بسوزه

شاید به خاطر اینه که دوسش دارم که ناراحت شدم ولی بروز ندادم ...ولی دیشب با خودمم فک کردم اگر بگه چرا ...

عزیزم درسته دوسش داری،ولی باز باید بهش میگفتی دعوا نکن ولی هیچ وقت تودلت نگه ندار،بهش بگو ،

من برا روز مادر هم برا مامانم هم مادرشوهر یه مبلغی دادیمولی خودم نه فقط یه شام رفتیم بیرون دیگه کادو ...

عزیز درسته زندگی سخته ولی خودمون باید واسه خودمون ارزش بزاریم در غیر این صورت فراموش میشیم،چرا باید تو اولویت اخر باشیم،چرا باید به شوهرمون اموزش بدیم از اول زندگی که من به عنوان خانوم خونه اخرین اولویتم،من اول از همه روز زن خودمو به شوهرم یاد اوری میکنم،اولویت بعدی مادر شوهر ومادرم هستن،