2777
2789
عنوان

منفی شدن ازمایش وپریودنشدن

49 بازدید | 6 پست

سلام خانوما تروخدا کمک کنین بهم من پریودام منظمه مشگل خاصیم ندارم ن خودم ن شوهرم ازمایشای قبل بارداری هم دادم سالمه انوقت یه سالی میشه جلوگیری نکردم نشد قیدشو زدم این ماه هم طبیعی وبا وسیله جلوگیری کردم الان۱۱روزه عقب انداختم دوتا بیبی چک زدم یک ساعت بعد مثبت شدن دوروز پیش رفتم ازمایش منفی بود انوقت از سرموعدم سینه هام شدید دردمیکنن وبعضی وقتام یا میخارن یا سوزن سوزن میشن قبل پریودی هام علایم سینه دردو کمردردو دارم اما الان خیلی شدیده میگم مردم کمردردم وقتی خیلی کارمیکنم دردمیکنن سردردم دارم وهه بی حالم الان به یه اشنا میگم ک ایطوره دکتره میگه ۴تا امپول پرژسترون بزن تروخدا کسی مث من نبوده اعصابم خیلی خرابه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس دایی منم مثل شما بود رفت سونوگرافی گفتن کیست داری

کیستو ک اون ماه با امپول های سی جی زدم الحمدالله پری ک شدم تیکه تیکه میدیم ببخشید ک رک میگم ولی چون من قبل پری سینه دردو اینا دارم الانم دارم پس چرا نمیشم بنظرتون برم دکتر یا ولشکنم

کیستو ک اون ماه با امپول های سی جی زدم الحمدالله پری ک شدم تیکه تیکه میدیم ببخشید ک رک میگم ولی چون ...

یه سونوگرافی برو هر چیزی باشه بهت میگه انشالله ک مشکلی نیس

باردار نیستم ب امید بارداری تو این ماه تیکر زدم یه صلوات برای همه منتظرا