2821
2789
۸۳۵ نفر مبتلاجدیدکه۲۳۳۶ شدن ۱۱فوتی جدیدکه۷۷ شدن ۴۳۵ بهبود

ای وای

البته این تعدادتواین یکماهه بودن والان فقط دارن صداشودرمیارن 

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

خدااااایا شکرت🙏🙏🙏🙏

امیدوارم که حقیقت داشته باشه و هرچه زودتر مردم ایران از این بلا خلاص بشن

بخدااا خسته شدیم دیگه نمیتونم جلو اشکام رو بگیرم😭😭😭

خداااااایا زندگیمو سپردم به خودت❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایول جوانان ایرانی دست مریزاد 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
آب زیاد بخور 

میخورم.از صبح یه پام دستشوییه‌.کاش زودتر ریشه کن بشه این لعنتی

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
خب یعنی کرونا تا عید باید ریشه کن شه درسته؟ 

چقدر شما هولی بله ب خاست خدا ریشه کن مبشه اجازه بدید داروش بیاد هیچ میدونی چقدر باید تولید داروش رو بکنن عزیزم برق ک نیستن  ب جنبه مثبتش نگاه کنید

چقدر شما هولی بله ب خاست خدا ریشه کن مبشه اجازه بدید داروش بیاد هیچ میدونی چقدر باید تولید داروش رو ...

اره فقط ریشه کن ش .بعد عیدم بشه والا بخدا ما شاکریم

براسلامتی دخترم،همسرم و خودم یک صلوات بفرستین لطفا  
اره فقط ریشه کن ش .بعد عیدم بشه والا بخدا ما شاکریم

همش فاز منفی 

همش تخریب ایران

بابا بسه کی میخاد دست بردارید.ممنونم از شما ک این تاپیک رو زدید.اما متاسفانه هنوز ی عده باور ندارن ک ساخته شده همیشه مغزهای متفکر اونور اب هستن ن ایران

@فادیاوفارا     اینارو بخون  حیف که کاربریمو میخوام وگرنه اونجور که لایقته جوابتو ...

ای وای ببخشید اشتباه شد خانومی شرمنده تو تاپیک صدام زدی فکر کردم استارتر خودتی ببخشید 😦

به خاطر بحث با یه تانکرعقده لغو کاربری شدم .چطوری تانکر؟
همش فاز منفی  همش تخریب ایران بابا بسه کی میخاد دست بردارید.ممنونم از شما ک این تاپیک رو زدید ...

نمیدونم چی بگم.بخدا اگه ما ایرانیا هوای همو نداشته باشیم خارجیا پخ هم حسابمون نمیکنن.کاش ادم قدردان زحمتاییک این روزا دارن برامون میکشن باشیم

براسلامتی دخترم،همسرم و خودم یک صلوات بفرستین لطفا