2777
2789

من زیر ۳دقیقه هاله انداخت امروز  ، تو عکس مشخص نیست ولی خودم واضح میبینم ، یعنی میشه باورش گرد؟ کی اینطوری بوده

توروخدا بگید

خدایاشکرت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای منم سریع هاله  انداخت و مثبت بود...تا 5 دقیقه هاله بیوفته مثبته مبارک باشه گلم ...فردام یکی دی بزن اگ مثبت شد برو ازمایش بده❤

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
من اینجوری بودم..بعد 5دقیقه یه حاله کم رنگ که به زور دیده میشد...باردار بودم الانم یه دختر خوشگل دار ...

یعنی میشه؟ عکسشو  تاپیک قبلیم گذاستم ... ولی توعکس دیده نمیشه خودم واضح میبینم ، چیکار کنم خدایا ...

خدایاشکرت❤
عزیزم برای منم سریع هاله  انداخت و مثبت بود...تا 5 دقیقه هاله بیوفته مثبته مبارک باشه گلم ...فر ...

مرسی عزیزم ،،خدا کنه درست باشه

عکسشو  تاپیک قبلیم گذاستم  ولی دیده نمیشه ،خودم واضح میبینمش

خدایاشکرت❤
یعنی میشه؟ عکسشو  تاپیک قبلیم گذاستم ... ولی توعکس دیده نمیشه خودم واضح میبینم ، چیکار کنم خدای ...

عزیزم اگ هاله افتاده و خود میبینی مثبته...فردا صبحم یدونه دیگ بی بی چک بزن احتمالا پر رنگ تر میوفته و بعد برو ازمایش🌷❤

مرسی عزیزم ،،خدا کنه درست باشه عکسشو  تاپیک قبلیم گذاستم  ولی دیده نمیشه ،خودم واضح میبی ...

مثبته عزیزم چون زیر 3 دقیقه ام افتا ه پس مطمئن باش ک مثبت..🌷❤

مرسی عزیزم ،،خدا کنه درست باشه عکسشو  تاپیک قبلیم گذاستم  ولی دیده نمیشه ،خودم واضح میبی ...

اره تو عکس مشخص نیس وای اگ خودت میبینی و هاله افتاده مثبته...چون گفتی زیر 3 دقیقه ام افتاد پس مثبته🌷