2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من آمپول پروژسترون زدم

من پریودی 6روز عقب افتاد چند ماه پیش رفتم 2تارو داد گفت باهم بزن.زدم 15روز بعدش پریود شدم. 

دکتر گفت شدی بیا. رفتم قرص دافستون داد از روز 10پریودیم گفت بخورتا15روز روزی2تا. 

میخوردم تموم میشد 2روز بعدش پریود میشدم. 

بد تموم شدن 15دی پریود شدم. یهو 6بهمن دوباره پریود شدم.الان از 6منتظر پریودیم😔نشدم هنوز 

من پریودی 6روز عقب افتاد چند ماه پیش رفتم 2تارو داد گفت باهم بزن.زدم 15روز بعدش پریود شدم.  دک ...

دارو گیاهی بخور... 

منم سه ماه پیش چون پریود هام حدود هفت هشت روز عقب میوفتاد و قرص اورژانسی زیاد خورده بودم رفتم دکتر بهم قرص داد و آمپول ک من آمپول نزدم هرچی صبر کردم پریود نشدم رفتم آمپول ها رو زدم ماه بعدش هرچی صبر کردم نشدم این ماه هم موعدش رسید خیلی درد داشتم اما نمی‌شدم داروگیاهی خوردم پریود شدم به نظرم همون آمپول ها بدنم تنبل کرده بود به نظرم شما هم دارو گیاهی بخور.. من از یه داروگیاهی یه دارویی گرفتم گفت 5 شب بخور میشی من دوشب خوردم رازیانه و گاوزبون هم جوشوندم خوردم دیگه شدم روز دوم

دارو گیاهی بخور...  منم سه ماه پیش چون پریود هام حدود هفت هشت روز عقب میوفتاد و قرص اورژانسی ز ...

من از 6 دارم هر شب یه چیزی میخورم. آنقدر گرمی خوردم دارم اذیت میشم. اما 8روزه نشدم. بعدم صبا نفخ میکنم افتضاح. نفخ هم ربط به پریودی داره

من از 6 دارم هر شب یه چیزی میخورم. آنقدر گرمی خوردم دارم اذیت میشم. اما 8روزه نشدم. بعدم صبا نفخ میک ...

منم نفخ داشتم زیاد صبا...خنکی روش بخور بدنت نریزه بیرون.. شیر بخور. زغفرون. برای نفخ هم حل باد بخور

منم نفخ داشتم زیاد صبا...خنکی روش بخور بدنت نریزه بیرون.. شیر بخور. زغفرون. برای نفخ هم حل باد بخور

ببین 6 بهمن که پریود شدم. لخته های ریزی میومد. تا 7روز هم پریود بودم کامل. طبیعیه؟ بد این ماه هنوز نشدم. همش میگم نکنه باردار شدم. 

من عقدم و طبیعی جلوگیری میکنیم.