2777
2789
عنوان

بی بی چک ،مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 37 پست
ن واسه اولین بار صورتیه چون کم رنگ یا هالس تو عکس دیده نمیشه ،خودم واضح میبینم ...ولی پس فردا دوباره ...

اره بزار دو روز دیگه . ایشالا + باشه😘

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا بزنین رو عکس واضحتر بشه یکم

عزیزم نورو زیاد کردم دیدمش مبارکت باشه

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
توروخدا؟؟  😢 یعنی فک میکنین واقعی باشه؟  دو روز دگ هم میخام بزنم بیبینم پررنگتر میشه یا ن ...

عزیزم شما بیبی نزدی دباره؟

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است