میگن تو بیمارستان شریعتی مشهد ۲۰ نفر برای کرونا فوت کردن اینا تو اخبار نمیگن
جماعتی که آسمان را به گریه می اندازند از گریه گریزانند و جماعتی که دلیل بارانند به گریه مسلطما تنگ بودیم دریا بودیم که ماهی مون نمی مرد. به بعضیام باس گفت قبل گرفتن قیافه از داشتن آن اطمینان حاصل نمایید
از همه چیز که بگذریم 😊همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩👧👦🥺😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا همین میگن وضعیت مشهد قرمزه از خونه هاتون خارج نشین
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
جماعتی که آسمان را به گریه می اندازند از گریه گریزانند و جماعتی که دلیل بارانند به گریه مسلطما تنگ بودیم دریا بودیم که ماهی مون نمی مرد. به بعضیام باس گفت قبل گرفتن قیافه از داشتن آن اطمینان حاصل نمایید
جدی پس چرا تو اخبار میگفتن خراسان دو سه نفر گرفتن😐
🔴
🚨آژیر قرمز در مشهد به صدا درآمد
محمدرضا کلائی، شهردار مشهد
🔹از همه مردم مشهد می خواهم که اگر کار ضروری نیست در خانه بمانند. 🔹آژیر قرمز در مشهد به صدا درآمده و اگر مردم مسئله را جدی نگیرند قطعا دچار مشکل خواهیم شد.
✅
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰