بچه ها من چهار هفته عصب کشی کردم چون باردارم پانسمان کرد گفت پرکردن بمونه برای بعد زایمان هر سه هفته یبار بیا برات شستشو بدم بخاطر کرو نا نمیرم چیکار کنم به نظرتون عفونت میکنه 😥😥😥
شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره نهایتا دو هفته باید رو دندونت باشه چون عفونت میکنه
حتما برو
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اره نهایتا دو هفته باید رو دندونت باشه چون عفونت میکنه حتما برو
اگر هم عفونت کنه دیگه کار دکتر خودت نیست باید بری پیش متخصص ریشه برات عصب کشی مجدد کنه که نزدیک ۱:۳۰ طول میکشه
پس برو کارش که ۵ دقیقه هم طول نمیکشه
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
برو انجام بده چون از یه هفته دیگه مطبا تقریبا همه بسته میشن بحاطر تعطیلات عید اونوقت کاری نمیتونی بکنی