2777
2789

بچه ها من چهار هفته عصب کشی کردم چون باردارم پانسمان کرد گفت پرکردن بمونه برای بعد زایمان هر سه هفته یبار بیا برات شستشو بدم بخاطر کرو نا نمیرم چیکار کنم به نظرتون عفونت میکنه 😥😥😥

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نهایتا دو هفته باید رو دندونت باشه چون عفونت میکنه

حتما برو

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اره نهایتا دو هفته باید رو دندونت باشه چون عفونت میکنه حتما برو

اخه اینجا خیلی اوضاع بده خیلی میترسم برم 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
اره نهایتا دو هفته باید رو دندونت باشه چون عفونت میکنه حتما برو

اگر هم عفونت کنه دیگه کار دکتر خودت نیست باید بری پیش متخصص ریشه برات عصب کشی مجدد کنه که نزدیک ۱:۳۰ طول میکشه

پس برو  کارش که ۵ دقیقه هم طول نمیکشه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
نه فک نکنم عفونت کنه مرتب اب نمک قرقره کن

اخه پانسمان از داخل 

اخه اینجا خیلی اوضاع بده خیلی میترسم برم 

نترس اون دکتر خودش از من و شما بیشتر میترسه

حتما ضد عفونی میکنه وسایل رو 

اگر هم عفونت کنه دیگه کار دکتر خودت نیست باید بری پیش متخصص ریشه برات عصب کشی مجدد کنه که نزدیک ۱:۳۰ ...

اهان زنگ بزنم پس بهش اخه دورم هست از خونمون ببینم اینجا قبول میکنن شستشو بدن 

نترس اون دکتر خودش از من و شما بیشتر میترسه حتما ضد عفونی میکنه وسایل رو 

فداتشم مرسی 

برو انجام بده چون از یه هفته دیگه مطبا تقریبا همه بسته میشن بحاطر تعطیلات عید اونوقت کاری نمیتونی بکنی

برو انجام بده چون از یه هفته دیگه مطبا تقریبا همه بسته میشن بحاطر تعطیلات عید اونوقت کاری نمیتونی بک ...

تعطیله کلا زنگ زدم 🙄میگه شستشو بده فقط 

تعطیله کلا زنگ زدم 🙄میگه شستشو بده فقط 

پس مدام با اب نمک بشور یا برو پیش یه دکتر دیگخ