2777
2789
عنوان

از رفتارهای خواهرم خسته شدم

942 بازدید | 44 پست

یادش رفته اون موقعی که شوهرش هیچی نداشت و من مجرد بودم چقدر هواش رو داشتم 

الان که شوهرش وضعش خوب شده همش منو اذیت میکنه و تحقیر 

شوهر من برای شوهرش یه سری کار انجام میداد 

بعد زد و برشکست شد الان کل بدهی هامون رو دادیم خودم طلاهام رو فروختم و چک های شوهرم رو پاس کردیم 

الان فقط 10 تومن به شوهر خواهرم بدهکار هستیم که خودش گفته نمیخواد بدی به جاش برام کار بزن 

حالا دیشب برای بار دوم تو گوشی مادرم دیدم خواهرم بهش پیام داده اینا از شوهر من پول میگیرن نمیدن 

همش شوهرش رو با شوهر من مقایسه میکنه یکی نیست بهش بگه بابا شوهرمن جای بچه شوهر تو هستش به مرور زمان اینم پیشرفت میکنه و بزرگ میشه 

همش میاد میگه فلان چیزم رو اینقدر پول دادم شوهرم برام گوشی 20 تومنی خرید ساعت فلان قدری خرید 

از رفتاراش خسته شدم 

یه مشکل دیگه ای هم که هست خواهرم بچه دار نمیشه و نمیره درمانم کنه منم الان باردار هستم همش میشینه جلو همه میگه هول بودن یه ساله سری حامله شد هیچی خوشی نکرد 

از تحقیرا و توهیناش خسته شدم 

همیشه سعی کردم دستم رو جلو کسی دراز نکنم ولی الان احساس کوچکی میکنم 

سر این موضوع هم شوهرم رو مقصر میدونم ولی اون بیچاره هم یه از خدا بیخبری پولش رو خورد 

خدا عاقل کنه.

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیدونم چرا خواهر ها بعد ازدواج این جوری میشن

من خواهر ندارم ولی خالمم با مامانم اینجوریه

اولین مشکلی که باهم پیدا کردن سراین بود که مامانم زودتر ازخالم ازدواج کرد بااینکه مامانم بچه کوچیکه بود😭

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

عزیزم اهمیت نداره 

خواهر ندا م که بگم چی کار کنی اما میگم که سرت به زندگی خودت باشه ضعیف نباش 

انشاءالله نینیت بیاد بغلت 

حرف همیشه هست تو توجه نکن  یا محکم جواب بده

‌