2777
2789
عنوان

مادر شوهر بیخیال

507 بازدید | 23 پست

مادرشوهرم زنگ زده که واسه جمعه مهمونی گرفتم.میخواد عروس خواهرشو پاگشا کنه یه عالمه ام مهمون دعوت کرده.دستور دادن مام باید بریم زودم بریم که کمک کنیم.آخه انقد دارن میگن مهمونیا رو کنسل کنین.مردم عروسیاشونو کنسل کردن بعد اینا برا من مهمونی راه انداختن عین خیالشونم نیس.خدایا دارم منفجر میشم.من دوهفتس از خونه بیرون نرفتم حالا جمعه باید برم تو مهمونی که ۳۰ نفر مهمون دارن😷بهش گفتم چرا تو این موقعیت آخه میگه فعلا که همه سالمن عب نداره😳

دل مرنجان که زهردل به خدا راهی هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه شماره نا شناس بهش زنگ بزنید بگید از طرف بهداشت تماس میگیرم چند تا سوال بپرسین یکیشم این باشه که مهمونی نگیرین اصلا چون بیماری ممکنه نهفته باشه شما خبر نداشته باشین به هم منتقل کنین از این حرفا بترسونیدش دیگه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
به خدا همین سهل انگاریا باعث گسترده‌تر شدن می‌شه خودتو بزن به مریضی نرو

فکر خوبیه.ولی باید برا شوهرمم فیلم بازی کنم.چون متاسفانه اونم پشتم نیس

دل مرنجان که زهردل به خدا راهی هست