2777
2789
عنوان

بخاطر حرفم عذر خواهی کردم

488 بازدید | 16 پست

ولی قبول نکرد کلی چیز دیگ بهم گفت کلی بی احترامی بهم کرد ...بعدم دوباره رفتم سراغش ک قهر نمونیم کارشو تکرار کرد ..الان صبح ک شده میاد باهام خوب رفتار میکنه دارم دیوونه میشم ..خودش یه اشتباه میکنه انتظار داره سریع ببخشم یا اصلا به روش نمیاره ولی من نه چیکار کنم بنظرتون؟

توروخدا زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنین

معلوم نیست که چقدر باهم هستیم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنین معلوم نیست که چقدر باهم هستیم

ازبس دستاتو شستی جونه زده

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
ازبس دستاتو شستی جونه زده

😅😅😅😅😅🙊🙊🙊

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
😅😅😅😅😅🙊🙊🙊

😂😂😂😘😘😘😘😘😘

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

جای عذر خواهی و قهر و این چیزا فقط خشک رفتار کردنو امتحان کن   تضمینی جواب میده و دیگه ناراحتت نمیکنه

حالا اگه ی شب ناراحتت کرد هم کاری بش نداشته باش تا خودش بیاد 

انتظار عذر خواهی نداشته باش عذر خواهیم نکن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
کار همیشگیشه  یعنی همیشه من ببخشم تهش؟

این دفعه شما بی احترامی کردی اونم ناراحت شده.وقتی رفتی سمتش خواسته تلافی کنه.گذشت کنی بهتره.چون اهل تلافیه. ولی نمیگم همیشه شما گذشت کن.هرجا حق داشتی توهین نکن با آرامش بهش بفهمون که کارش اشتباهه و ازش ناراحتی.بعدش کمی قیافه بگیر تا عذاب وجدان بگیره بیاد عذرخواهی‌ کنه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
این دفعه شما بی احترامی کردی اونم ناراحت شده.وقتی رفتی سمتش خواسته تلافی کنه.گذشت کنی بهتره.چون اهل ...

من رفتار بدی بدهاش نداشتم بهم گفت فلان غذارو درست کن گفتم باشه چشم بعد شروع کرد ک کوفته نباشه ‌‌‌...برنجش زنده نباشه و ...دوباره خواستم کشک بخرم گفت کشکو اینجور میکنن و ...یه جور رفتار میکنه انگار تا حالا دستم به شیر گازم نرفته منم عصبی شدم گفتم باشه دیگ ولش کن همین بعدم بخاطرش عذر خواهی کردم ولی اون جوابمو با توهین میده انتظار فراموشی هم داره