من عشقم عید قرار بیان خواستگاری نمیدونم باید چادر بزنم یا نه آخه اگه بیان ۲ر ...
به نظر من هر جور دوست داری بگردی بعد. ها همون. تیپ. بزن مثلا خانواده همسرم چادری بودم ولی خواهرشوهرم دوست نداشت برای همین جلسه اول مانتو جلسه دوم تونیک پوشید خانواده هم مخالفت نکردن گفت خب باید من اینجوری بپسنده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ی پیراهن شیک سبزآبی تقریبا بلند پوشیدم با ساپورت و شال همرنگ لباسم خودم ک خیلی دوس داشتم ولی بله برونمو کت و سارافون مشکی صورتی پوشیدم
نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
چادر دیگه واقعا ناجوره تو خاستگاری خب پسره بنده خدا باید ببینه هیکلتو😂 ای بابا
خیلی هم جوره
هیکل مرحله آخره نه اول
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.