سلام دوستان، مشکل من اینه که دختر دو سال و سه ماهه ام همش به من میچسبه، دقیقا مثل بچه کوالا، حتی وقتی میخوام بدم دستشویی شروع میکنه گریه های شدید کردن پشت در، تا نیم ساعت بعدشم آروم نمیشه، یعنی مکافاتی دارما، کسی میدونه چه رفتاری باید داشته تا این چسبیدنه کمتر شه
بچه است هنوز زوده بعد از سه سال ببرش مهد وچند ساعت اونجا باشه خوب میشه الان نمیمونه پیش مادرت یا کسی چند ساعت نباشی ؟
هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم
این رفتارهاشون یه دوره داره همیشگی نیست.پسر من تا ۱۸ ماهگی اینجوری بود الان ۲ سال و ۹ ماهشه میگه تو بمون خونه من بزرگ شدم میخوام تنهایی از پله ها برم پایین خونه مادربزرگ بابچه ها بازی کنم🤕🤕داستان دارم باهاش.میبرم میذارم خونه خواهرم ۴ ساعت بعد میرم بیارم باکلی گریه و داستان میارمش خونه🤕🤕
من شاغلم، بیشتر روز پیش اوناست، ولی وقتی پیش منه پدرمو درمیاره
پس علتش همینه ترس از جدایی داره .چون چند ساعت نیستی بچه میترسه ازت دور بشه تا هستی بهت میچسبه .از خودت دورش نکن با یه مشاور صحبت کن
هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم
عزیزم تو حداقل سر کار میری میشه گفت به خاطر دوری دلش برات تنگ میشه، من از اول تولدش همه چیز رو تعطیل کردم ولی باز همین بساط رو داریم باور کن خونه زندگیم مثل بازار شامه. یه وقت های حتی خواب روزانه هم فقط تو بغلم می کنه زمین بزارم بیدار میشه.
خب اشکال کار همینه پچت ازترس دوباره رفتن تو و اینکه قراره پیش مادرت و بدون تو باشه میترسه بچه تا زیر ۳سال نباید مدام دور از مادرباشه تا حس امنیت رو ازدست نده.مثلا من پسرم ۱۰ماهشه شوهرم صب میره شب میاد و وقتی ازدر واردمیشه پسرم چنان میره سمتش ک انگار باباشو چندماهه ندیده تو بغلش غذامیخوره بازی میکنه واخرم تو بقل اون میخابه چون میترسه باباش دوباره بره و نبینش