2777
2789
عنوان

هیچ وقت از خرید انقدر متنفر نبودم

324 بازدید | 25 پست

دیگه رمق برام نمونده شوهرم از دیروز تا حالا سه بار رفته خریدمیگه میخوایم تو خونه بمونیم همه چی داشته باشیم  امروز گفتم همه رو یدفعه می خریدی شرش کم میشد تازه هنوز گوشت مونده بخره خسته شدم انقدر ضدعفونی کردم تازه بعدش وسواس می گیرم نکنه خوب پاک نشده نکنه یخچال ویروسی بشه خلاصه امروز به خواهرم می گفتم از کورنا جون سالم بدر ببرم اونوقت سرطان ریه می گیرم از بس مواد ضدعفونی کننده مصرف می کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همینطور.اصلا دیگه غذا بهم نمیچسبه با اکراه نون میخورم حتی آب فکر میکنم همه چی آلوده س شوهرم از من بدتر انقدر الکل میزنه به دستشو لباساش ریه هاش درد میکنه همش میگه تنگی نفس دارم 

دقيقا منم همينو ميگم كه يا سرطان ميگيريم به خاطر استفادع از مواد شيمايي يا طبيعت رو نابود ميكنيم به خاطر استفاده از اينهمه نايلون و مواد يكبار مصرف

ضدعفوني كردن خريدها رو هم نگو كه داستاني داره هر كدوم جدا 

من تو خونه اسمشو گذاشتم عمليات انهدام كرونا

يعني جابه جايي يه ربع خريدها امروز دو ساعت طول كشيد

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

لازم نیست خیلی خرید کنی ،همین بیرون رفتن ها بدتره ،فعلا با هر چی دارین سر کنین ،بالخره هر خونواده مجبوره برای لبنیات و نون  و سبزیجات هفته ای یکی دو بار بره بیرون 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نون خریدنو بگو

تا میای گرمش کنی خشک میشه

نمیدونی دستتو بشوری یا نون رو برداری

هی دست بشور هی دست بشور

اخرشم نون خشک میخوریم

فروش انــواع لـبــاس بـارداری و بچگانه با مناسب ترین قیمت pooshak_bardari_parnianeh